Εργαστήριο

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Λίγα λόγια για εμάς

Ιατρος Ακτινοδιαγνωστης – Επεμβατικος Ακτινολογος
Μάνος Σταυρούλης
+ 30 2241078078, +302241036840
Ιατρος Ακτινοδιαγνωστης–Επιστημονικος Υπευθυνος
Στέφανος Σταυρούλης
+ 30 2241078078, +302241036840
Στόχος μας… η “Απεικόνιση Ζωής”

Το Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Σταυρούλη δραστηριοποιείται στη Ρόδο από τον Ιούλιο του 2009 με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, άνετους χώρους αναμονής και ευχάριστους χώρους εξέτασης. Από το 2013 ο χώρος και τα μηχανήματα του εργαστηρίου έχουν πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001/2008 και από το 2017 από το νέο πρότυπο ISO 9001/2015 από την TUV AUSTRIA HELLAS.

Ο εξοπλισμός αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας γενιάς και έχει επιλεχθεί με τα πιο αυστηρά κριτήρια διαγνωστικών ικανοτήτων, ασφάλειας και άνεσης, νέω ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται τεχνικές αναβαθμίσεις. Διαθέτει είσοδο-ράμπα σχεδιασμένη για ασθενοφόρα αλλά και ειδικό παραμαγνητικό φορείο και καροτσάκι μεταφοράς ώστε να διευκολύνονται άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Το εκπαιδευμένο πολύγλωσσο προσωπικό είναι πάντοτε πρόθυμο να δώσει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες, ώστε η απεικονιστική εξέταση να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και με βάση τα πιο σύγχρονα ακτινοδιαγνωστικά πρωτόκολλα.

Το ιατρικό δυναμικό του εργαστηρίου ακολουθεί από κοντά την επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη και την εφαρμόζει εμπράκτως, με σκοπό να βρίσκεται κοντά στον ασθενή για να του προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες. Όλες οι προσπάθειες μας συγκλίνουν στην άριστη ιατρική απεικόνιση του ανθρώπινου σώματος με σεβασμό στην ανθρώπινη αξία και ζωή.

Δίκτυο αποθήκευσης PACS
Οικολογική συνείδηση

Το εργαστήριο μας λειτουργεί με αυστηρά πρότυπα οικολογικής διαχείρισης των ακτινολογικών αρχείων.

Παράγει τα ελάχιστα αναγκαία ακτινολογικά film ξηρού τύπου.

Οι περισσότερες εξετάσεις εκτυπώνονται σε ειδικό χαρτί eco-friendly. Όλες οι αξονικές εξετάσεις παραδίδονται και σε οπτικό δίσκο DVDγια την καλύτερη δυνατή ανάγνωση της εξετάσης από τον θεράποντα γιατρό.

Το διαγνωστικό εργαστήριο Σταυρούλη συνεργάζεται με τα σημαντικότερα ταμεία υγείας και ασφάλισης καθώς επίσης και με διάφορες εταιρείες ιδιωτικής ασφάλισης.
Πιστοποιητικό

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή 8.00 π.μ.- 8.00 μ.μ.

Σάββατο, Κυριακή κλειστά

Κλείστε ραντεβού

Φόρμα Επικοινωνίας