Ψηφιακό Ακτινολογικό

Agfa DX-D 300

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ

– Ολοκληρωμένες Ψηφιακές Απεικονίσεις κάθε περιοχής του σώματος σε ελάχιστο χρόνο (1 δευτερόλεπτο) – 100% ψηφιακό.

– Χρήση του καλύτερου προγράμματος ανασύνθεσης ακτινολογικών εικόνων παγκοσμίως, του Musica 3 της Αgfa,  όπου με Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence) και Μηχανική Μάθηση (Machine Learning) παράγει εικόνες υψηλής ποιότητας με την καλύτερη αντίθεση μεταξύ οστών, μαλακών μορίων και αέρα, ώστε σε κάθε ανατομική περιοχή να υπάρχει η τέλεια εικόνα κάθε λεπτομέρειας (πχ οστικό φλοιό και οστικές δοκίδες, βρόγχοι και αγγεία πνεύμονα, τοίχωμα και περιεχόμενο εντέρου, κρανίο κτλ).

– Κορυφαίους Ψηφιακούς Ανιχνευτές νέας γενιάς.

– 60% χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας αυτόματα ρυθμιζόμενη και προσαρμοσμένη στο σωματότυπο και στην ηλικία του κάθε ασθενή με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (low dose).

– Εγκεκριμένο και πιστοποιημένο για Παιδιατρική Χρήση με την χαμηλότερη ακτινοβολία χωρίς απώλεια της υψηλής ευκρινείας.

– Ρομποτική σάρωση όλης της Σπονδυλικής Στήλης σε μία μόνο εικόνα (full spine) από τον αυχένα έως τον κόκκυγα (ιδανικό για σκολίωση) σε ειδικό βαθμονομημένο όρθιο stand.

– Ρομποτική Σάρωση της Λεκάνης και των κάτω άκρων σε μία μόνο εικόνα (full leg) από την λεκάνη έως τα πόδια (ιδανικό για ανισοσκελία και προεγχειρητικό έλεγχο) σε ειδικό βαθμονομημένο όρθιο stand.

– Γρήγορη Προεπισκόπηση Εικόνας.

Toshiba Vantage Atlas

Μαγνητικός Τομογραφός

Sectra Microdose

Ψηφιακός Τομοσυνθετικός Μαστογράφος

Planmeca Promax 3D

Ογκομετρικός Τομογράφος

Toshiba Aquilion 64

Αξονικός Τομογράφος

Agfa DX-D 300

Ψηφιακό Ακτινολογικό