Μάνος Σταυρούλης

Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης – Επεμβατικός Ακτινολόγος

Γεννήθηκα στην Ρόδο την 11/07/1980.
Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Ρόδου τον Ιούνιο του 1998.
Τον Ιούλιο του ιδίου έτους κατόπιν εξετάσεων, έγινα δεκτός (11ος στους 450) από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της L’Aquila στην Ιταλία (Facolta di Medicina dell’Universita degli studi dell’Aquila) όπου αποφοίτησα το 2004 με άριστα και τόνο (110’/110 – centodieci e lode).
Τον Σεπτέμβριο του 2004 κατόπιν εξετάσεων έγινα δεκτός (2ος στους 40) στην Σχολή Ακτινοδιαγνωστικής και Επεμβατικής Ακτινολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της L’Aquila στην Ιταλία, όπου απέκτησα το 2008 τον τίτλο της ειδικότητας στην Ακτινοδιαγνωστική και στην Επεμβατική Ακτινολογία.
Η εκπαίδευση μου περιλαμβάνει ειδικά Αξονική και Μαγνητική Τομογραφία Body, Neuro και Muskoloskeletal με τα αντίστοιχα επεμβατικά τμήματα.
Καθ’ όλη την τετραετή εκπαίδευση μου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της L’Aquila συμμετείχα σε διάφορα Ιταλικά και Πανευρωπαϊκά συνέδρια με επιστημονικές μελέτες σε συνεργασία με άλλους συναδέλφους μου, ενώ αποτελούσα και μέλος της ακτινολογικής ομάδας της Εθνικής Ιταλίας Rugby.
Από τον Ιούλιο του 2009 εργάζομαι στο ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Σταυρούλη με επιστημονικο υπεύθυνο τον κ. Στέφανο Σταυρούλη.

Προφίλ

Όνομα: Μάνος Σταυρούλης

Θέση: Επεμβατικός Ακτινολόγος

Ειδικότητα: Ακτινοδιαγνωστική και στην Επεμβατική Ακτινολογία
Kατηγορία: Αξονική και Μαγνητική Τομογραφία Body, Neuro και Muskoloskeletal
Εκπαίδευση: Facolta di Medicina dell’Universita degli studi dell’Aquila, Σχολή Ακτινοδιαγνωστικής και Επεμβατικής Ακτινολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της L’Aquila στην Ιταλία

Τηλ: + 302241078078 

Κλείστε ραντεβού

Φόρμα Επικοινωνίας